Vstavaná umývačka riadu AEG FEE84706PM

Vstavaná umývačka riadu AEG FEE84706PM

Vstavaná umývačka riadu AEG FEE84706PM od značky Aeg je dostupný online za výhodnú cenu. Naším cieľom je vaša spokojnosť. Vstavaná umývačka riadu AEG FEE84706PM ,produkt nakúpite ted u nás za 882.02 €

882.02 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Intenzívne umývanie so SprayZone. Pracuje trikrát účinnejšie ako štandardné programy, efektívne umýva riad bez potreby predchádzajúceho namáčania. V tejto vyhradenej zóne sú z riadu odstránené aj pripálené nečistoty. Funkcia ExtraHygiene vám poskytne maximálnu čistotu a bezpečie. Silná oplachovacia fáza, ktorá zahreje vodu na teplotu 69 ° C, zaručuje takmer úplnú likvidáciu baktérií v umývačke. Ideálne nielen pre domácnosti s malými deťmi alebo alergikov. Technológia AirDry vďaka cirkulácii vzduchu zaisťuje efektívnejšie sušenie a zároveň minimalizuje spotrebu energie. Dvierka umývačky sa pred koncom sušiaceho cyklu pootvoria o 10 centimetrov, aby mohol dovnútra prúdiť vzduch, ktorý riad dosuší.

Názov:
Vstavaná umývačka riadu AEG FEE84706PM
Výrobca:
SKU:
7332543781560
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Nakupujte kvalitnú sanitárnu keramiku a príslušenstvo v našom e-shope Sanita-dlazby.sk. Vyberte si zo širokej ponuky kúpeľňového vybavenia. Hľadáte nové umývadlo, vaňu, WC, vodovodné batérie alebo obkladačky? Nájdete tu všetko, čo potrebujete pre svoju novú kúpeľňu. Neustále pre vás na Sanita-dlazby.sk aktualizujeme ceny a produkty. Nákup online je rýchly a bezpečný.
Vyberajte z ponuky
26209
produktov
220
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Sanita-dlazby.sk